top of page

Özel Üretim İç Mekân Uygulamaları ve Tedarik

Özel üretim iç mekân hizmetimiz, tasarım sürecinde geliştirilen mimari detayların yüksek kaliteyle üretilebilmesini ve projeye entegre edilmesini kapsar. Sonraki Mimarlık, yalnızca ürün tedarik eden bir üretici olarak değil; projeyi anlayan ve uygulama önceliklerine göre üretim planlayan bir mimari üretim partneri olarak çalışır. Türkiye’de gerçekleştirilen üretimler, gerektiğinde demonte edilerek uluslararası projelere sevk edilir ve uygulama aşamasında sahaya hazır şekilde teslim edilir.

Projeleriniz için tedarik sağlıyoruz

İç mimari projelerde en büyük farkı yaratan unsur, tasarımın doğru üretim ve uygulama detaylarıyla hayata geçirilmesidir. Standart ürünler çoğu zaman mekânın ölçülerine, kullanım senaryosuna veya tasarım diline tam olarak uymaz. Bu nedenle Sonraki Mimarlık, projeye özel çözümler geliştirerek üretim ve uygulama sürecini tasarımın doğal bir parçası olarak ele alır.

Türkiye’deki üretim ağımız ve uluslararası tedarik bağlantılarımız sayesinde, hem yerel hem de yurt dışı projelerde kalite, maliyet ve teslim süresi dengesi sağlanır.

Bu kapsamda sunduğumuz hizmetler:

  • Özel üretim sabit mobilyalar (dolaplar, bankolar, duvar üniteleri)

  • Özel üretim yapı malzemeleri (özel üretim mermer, porselen ,kil. terrazo vs)

  • Ofis ve ticari mekân mobilyaları

  • Mutfak, banyo ve depolama sistemleri

  • Aydınlatma ürünleri ve iç mekân donatıları

  • Hareketli mobilya seçimi ve tedarik yönetimi

  • Yerinde montaj ve uygulama koordinasyonu

Neden Standart Üretim Değil, Proje Odaklı Üretim?

  • Tasarımla uyumlu üretim

  • Montaj ve uygulama sırasına göre planlama

  • Uluslararası nakliyeye uygun üretim

00001785-PHOTO-2019-10-10-20-05-05.jpg
Sonraki_Chemotermia1B4A4237_SMALL.jpg

Nasıl Calisiriz?

1. Sadece mobilya üretim ve tedarik hizmeti alabilir miyim?

Evet. İç mimari tasarım hizmeti alınmasa bile, projeye özel mobilya üretimi ve iç mekân ürünlerinin tedarik süreçlerini yönetebiliyoruz.

​​

2. Özel üretim mi yoksa hazır ürün mü tercih edilmeli?

Projeye ve kullanım ihtiyacına göre her iki yöntem birlikte kullanılabilir. Özel üretim, ölçü ve tasarım bütünlüğü gerektiren alanlarda avantaj sağlarken, hazır ürünler doğru seçildiğinde süreci hızlandırabilir.

3. Yurt dışı projeleri için üretim ve gönderim yapıyor musunuz?

Evet. Türkiye’de üretilen mobilya ve iç mekân ürünlerini İngiltere, Avrupa ve Orta Doğu’daki projelere lojistik planlama ile ulaştırabiliyor ve talep edilirse montaj desteği sağlayabiliyoruz.

​​

4. Mobilya seçimleri tasarım sürecine dahil mi oluyor?

Evet. Mobilya, aydınlatma ve iç mekân donatıları tasarım kararlarının bir parçası olarak ele alınır. Böylece proje tamamlandığında bütüncül bir mekân dili oluşur.

Sonraki Mimarlık; İstanbul ve Londra ofisleriyle, projeye özel mimari üretim, iç mekân uygulamaları ve uluslararası proje tedarik hizmetleri sunan design & build ekibidir.

OTELLER

Beach Banquet

RESTORAN VE BARLAR

White Structure

KLINIK & SAGLIK PROJELERI

Businessmen
Wooden Hut

KONUT PROJELERİ

OFİSLER VE TİCARİ PROJELER

© 2026 by Sonraki Mimarlik Muhendislik Insaat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi  ,  Mersis No: 0774030908800017  / Ticaret Sicil No: 15574-5 / Vergi Dairesi: Besiktas /  Vergi No: 7740309088

  • Facebook Sosyal Simge
  • Sonraki Pinterest
  • Sonraki LinkedIn
  • Sonraki Instagram
bottom of page